luni, 7 noiembrie 2011

Modele de tricotaje

MODELE DE TRICOTAJE

       Exista numeroase modele pentru tricotat. Depinde foarte mult de materialul folosit, cat si de produsul pe care-l realizam, pentru ce categorie de varsta este, pentru ce anotimp si asa mai departe. Oricum, pornind de la cele mai simple si pana la cele mai complicate....





          De exemplu modelul de mai sus l-am realizat lucrand doua ochiuri pe fata si apoi doua ochiuri pe dos si tot asa. Se poate lucra si cate un ochi pe fata, un ochi pe dos si atunci va iesi un model mai elastic, folosit mai ales la marginile puloverelor sau al ciorapilor. 
           Intr-un alt articol al blogului voi arata fiecare pas in parte pentru tinerele care vor sa incerce sa lucreze cu andrelele de tricotat si nu au facut acest lucru pana acum. 
          Oricum de mare ajutor pentru incepatoare va poate fi cartea intitulata :"303 modele pentru crosetat si tricotat" scrisa de Doina Silvia Marian. Este o carte veche, nu stiu daca se mai gaseste in librarii; eu o am in format pdf, daca aveti nevoie de ea scrieti-mi pe blog sau e-mail si v-o trimit cu mare drag. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu